Klinkende Taal is uitgebreid met 4 zeer effectieve e-learningmodules. De gebruikers van Klinkende Taal kunnen deze modules direct binnen het programma doen. Zowel in de Word-, Outlook- als webversie van Klinkende Taal.

Welke modules zijn beschikbaar?
Het gaat om de volgende modules.

  • Module 1: Vaktermen en Dure woorden
  • Module 2: Hulpwerkwoorden en Passieve zinnen
  • Module 3: Lange en Ingewikkelde zinnen
  • Module 4: Lange alinea’s


Hoe werkt het?

Met Klinkende Taal checkt u met 1 druk op de knop welk taalniveau uw tekst heeft. Ook krijgt u adviezen over hoe u uw tekst kunt verbeteren. De e-learningmodules binnen Klinkende Taal zijn afgestemd op deze adviezen.

Geeft het programma bijvoorbeeld aan dat uw zinnen te lang zijn? Of dat uw woordgebruik te moeilijk is? U kunt dan in een e-learningmodule van maximaal 1 kwartier snel leren hoe u uw schrijfstijl verbetert. Hiermee is Klinkende Taal nog beter in staat om gebruikers tijdens het schrijfproces beter te leren schrijven.

De modules zijn gratis, maar niet verplicht
De modules zijn gratis. Ze zijn een extra optie binnen Klinkende Taal. Wilt u de e-learningmodules niet activeren? Dan kan dat natuurlijk.

Over de maker van de e-learningmodules
De modules zijn gemaakt door Loo van Eck. Loo van Eck is de grootste opleider in schrijven. Het communicatiebureau leidt ruim tienduizend cursisten per jaar op in het schrijven van betere teksten. Dat doet zij via trainingen en e-learningprogramma’s. Klinkende Taal is voor 50% eigendom van Loo van Eck.