Klinkende Taal is uitgebreid met 4 zeer effectieve e-learningmodules. De gebruikers van Klinkende Taal kunnen deze modules direct binnen het programma doen. Zowel in de Word-, Outlook- als webversie van Klinkende Taal.

Welke modules zijn beschikbaar?

Het gaat om de volgende modules.

  • Module 1: Vaktermen en Dure woorden
  • Module 2: Hulpwerkwoorden en Passieve zinnen
  • Module 3: Lange en Ingewikkelde zinnen
  • Module 4: Lange alinea’s


Hoe werkt het?

Met Klinkende Taal check je met 1 druk op de knop welk taalniveau je tekst heeft. Ook krijg je adviezen over hoe je je tekst kunt verbeteren. De e-learningmodules binnen Klinkende Taal zijn afgestemd op deze adviezen.

Geeft het programma bijvoorbeeld aan dat je zinnen te lang zijn? Of dat je woordgebruik te moeilijk is? Je kunt dan in een e-learningmodule van maximaal 1 kwartier snel leren hoe je jouw schrijfstijl verbetert. Hiermee is Klinkende Taal nog beter in staat om gebruikers tijdens het schrijfproces beter te leren schrijven.

De modules zijn gratis, maar niet verplicht

De modules zijn gratis. Ze zijn een extra optie binnen Klinkende Taal. Wil je de e-learningmodules niet activeren? Dan kan dat natuurlijk.

Over de maker van de e-learningmodules

De modules zijn gemaakt door Loo van Eck. Loo van Eck is de grootste opleider in schrijven. Het communicatiebureau leidt ruim tienduizend cursisten per jaar op in het schrijven van betere teksten. Dat doet zij via trainingen en e-learningprogramma’s. Klinkende Taal is voor 50% eigendom van Loo van Eck.